
Новини
«Пиво і філософія»
Вічні теми та інтереси, пов´язані з пивом, — бадьора насолода, товариськість, заспокоєння, пізнання і духовність — завжди актуальні. Збірка статей науковців і броварів «Пиво і філософія» ілюструє, що кухоль пива з друзями може бути гранню складного, дивововижного і безмежно чарівного життя розуму.
Чи є об´єктивні критерії, які дозволяють відокремити чудове пиво від негодящого? Що таке автентичність пива? Яке пиво можна вважати справжнім? Як оцінювати пиво і його смак? Як методи виробництва пива впливають на його характеристики і чи слід прагнути найвищої якості? Як пиво відображено у стародавньому епосі і міфах? Як приязнь під час споживання пива пов´язана з тривалою щирою дружбою? Як впливає на броварство несправедливе урядове втручання? Що таке стиль пива? Яка роль пива у житті і мисленні видатних філософів? Розкриваючи для себе сторінка за сторінкою ці та інші цікаві питання, Ви переконаєтесь, що філософія — елемент пива не меншою мірою, ніж ячмінь.
Пиво і філософія. Невивчене пиво не варто пити. — К.: Темпора. 2010. — 264 с.